ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Προβληματίζονται με τον Λιβάγια στην ΑΕΚ

Σύμφωνα με το sportdog.gr στην ΑΕΚ υπάρχει πολύ μεγάλος προβληματισμός για την εικόνα και τις εμφανίσεις του Λιβάγια. Τόσο με τις επιδόσεις του στο γήπεδο (κάκιστες) όσο και με την εν γένει συμπεριφορά του, η οποία στα μάτια της κοινής γνώμης αποτυπώνεται από τις πάμπολλες κάρτες που έχει δεχτεί φέτος, αλλά στους ανθρώπους της Ενωσης, αυτή η συμπεριφορά του έχει προεκτάσεις
(και πολύ σημαντικότερες) και στην καθημερινότητα της ομάδας. Συνεπώς, μια πρόταση η οποία μέσα σε ένα χρόνο ουσιαστικά θα απόσβενε κατά 300% το ποσό της δαπάνης για την αγορά του Κροάτη (1,8 εκατ.) εννοείται πως θα έβαζε σε σοβαρές σκέψεις τη διοίκηση της ΑΕΚ. Το κακό όμως είναι πως δεν υπάρχει όχι καν ενδιαφέρον, έστω και γι’ αυτό το ποσό των 5 εκατ. ευρώ, αλλά ούτε καν υπόνοια πως μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Δείγμα και αυτό της καθίζησης του Λιβάγια στη φετινή περίοδο, αφού από εκεί που επανήλθε στις αρχές του φθινοπώρου στην δευτεραθλήτρια Κόσμου εθνική Κροατίας, εξαργυρώνοντας εν πολλοίς την όντως πολύ καλή περυσινή του σεζόν, πλέον είναι ζήτημα πότε έχει κάνει το τελευταίο του καλό 90λεπτο με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 Sport News

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video