ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κυρίαρχη στις νεάνιδες με δύο τίτλους η Παπαδημητρίου, πρωταθλητής Ελλάδας στο απλό νέων ο Χατζηλυγερούδης

Protahlites 2019_aploΟ Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης στους νέους και η Μαλαματένια Παπαδημητρίου στις νεάνιδες είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας στο αγώνισμα του απλού, στην επιτραπέζιας αντισφαίριση, για την περίοδο 2018-2019. Ο 17χρονος Χατζηλυγερούδης της Ε.Α. Βόχας άρχισε ως νούμερο 2 του αγωνίσματος και στη δεύτερη χρονιά του στην κατηγορία πρόσθεσε κι αυτόν τον πανελλήνιο τίτλο στο ενεργητικό του από το σημαντικότερο αγώνισμα ύστερα από εκείνον στους παίδες το 2016. Η 15χρονη Παπαδημητρίου του Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας κατάφερε ν’ αναδειχτεί νικήτρια στις νεάνιδες τη στιγμή, που είναι στην τελευταία της χρονιά ως κορασίδα. Μάλιστα, μετατράπηκε σε κεντρικό πρόσωπο των τριήμερων αγώνων στην ομοσπονδιακή STIGAτου Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και για τον λόγο ότι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στο διπλό νεανίδων με τη συμπαίκτριά της στις Σάρισες Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου, ενώ χτες πανηγύρισε πρωτιά και στο ομαδικό. Στο διπλό νέων αναδείχτηκαν πρωταθλητές Ελλάδας ο Γιάννης Δαμιανής και ο Μιχάλης Διαμαντόπουλος από το Π.Κ.Δ. Ταύρου.

Περισσότερα αργότερα...Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 Sport News

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video