ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μανώλης Κολυμπάδης: «Το φαινόμενο Σγουρόπουλος πρέπει να κεφαλαιοποιηθεί»

Sgouropoulos afixi_apo_Euro_Champ_U_21_2019«Το φαινόμενο Σγουρόπουλος είναι επιτακτική ανάγκη να κεφαλαιοποιηθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο». Ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας 20170725 011715Αντισφαίρισης και γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Μανώλης Κολυμπάδης εξέφρασε τον ενθουσιασμό και την περηφάνια, που έφερε στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και όλο τον κόσμο του αθλήματος το νέο χρυσό μετάλλιο του Γιάννη Σγουρόπουλου σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και παράλληλα κοίταξε και προς την επόμενη μέρα επισημαίνοντας τη βασική αγωνία της διοίκησης. Λίγη ώρα μετά την επιστροφή του από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε για υποχρεώσεις με την Ε.Ο.Ε., ο επικεφαλής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έκανε δήλωση με αφορμή τον τίτλο του Σγουρόπουλου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 21 και ουσιαστικά υπογράμμισε ότι ο 19χρονος άσος γίνεται πλέον η μεγαλύτερη επένδυση του αθλήματος και πρέπει να γίνουν όλες εκείνες οι κινήσεις, που θα επιτρέψουν στο μέλλον μεγάλες διεθνείς επιτυχίες του και στην ανδρική κατηγορία. Ο Σγουρόπουλος στο μεταξύ, επέστρεψε στην Αθήνα περίπου μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Δεν οργανώθηκε κάποια υποδοχή όχι μόνο γιατί υπήρχε το προχωρημένο της ώρας και η κούραση του ταξιδιού, αλλά και γιατί δεν ήταν μαζί με τον αθλητή ο προπονητής του Κώστας Βατσακλής, που είχε γυρίσει μία μέρα πριν. Η ομοσπονδία σκοπεύει να κάνει ειδική εκδήλωση προς τιμήν του και να τον βραβεύσει.Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 Sport News

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video