ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γκρίνια στον ΟΦΗ για τις αποτυχημένες μεταγραφές του Σαμαρά

Μπόλικη κουβέντα γίνεται στο Ηράκλειο για το χειμερινό…shopping OΦΗ, που και δεν κάνει τη διαφορά στο ρόστερ της κρητικής ομάδας και οι παίκτες που έφερε κινούνται σε χαμηλές στροφές, από την στιγμή που έριξαν άγκυρα στο νησί. Η αρνητική κριτική που γίνεται πιάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον διευθυντή ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, Γιάννη Σαμαρά, δεδομένου πως οι περισσότερες αν όχι όλες οι επιλογές που έγιναν έφεραν την δική του υπογραφή.
Παρεμπιπτόντως, κάποιες παλιές σειρές θυμήθηκαν πως ο Sport Director του ΟΦΗ την περίοδο της θητείας του (από το ίδιο πόστο) στην Ξάνθη, είχε φέρει κάποιους παίκτες στην ομάδα της Θράκης που δεν έκαναν απόσβεση των μεταγραφών τους. Δύο εξ αυτών μάλιστα προερχόντουσαν από την αγαπημένη του Ολλανδία και συγκεκριμένα οι Σονκό Εντρίσα (Ρόντα) και Ουεντραογκό Ραχίμ (Τβέντε). Αμφότεροι ωστόσο παρά το γεγονός πως υπέγραψαν συμβόλαια για 3,5 χρόνια, αποχώρησαν με συνοπτικές διαδικασίες στο τέλος της σεζόν από την Ξάνθη.  Μαζί με τον Γιάννη Σαμαρά, ο οποίος αν και το καλοκαίρι του 2006 είχε υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με την Ξάνθη, εν τούτοις δεν έμελλε να μακροημερεύσει στην ομάδα της Θράκης και αποχώρησε μόλις ένα χρόνο αργότερα.
Πηγή: Forza

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 Sport News

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video