ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μπλεξίματα για τον Ολυμπιακό με το Καραϊσκάκη

Σε καταγγελία του δανείου της εταιρείας, που διαχειρίζεται το «Στάδιο Καραϊσκάκης» προχώρησαν οι τράπεζες που το χορήγησαν, απαιτώντας άμεσα τα οφειλόμενά τους! Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», το ομολογιακό δάνειο ήταν ύψους 49.500.000 ευρώ, με τις οφειλές να είναι ως εξής:
13 εκατομμύρια ευρώ στην Alpha Bank, 10 στην Εθνική Τράπεζα, 10 στη Eurobank, 4 στην Τράπεζα Πειραιώς και 3 στην Attica Bank. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται, μάλιστα, ότι αν δε βρεθεί λύση, είναι τότε πιθανό να προχωρήσουν οι δανειστές της εταιρείας σε πλειστηριασμό του γηπέδου και των συνοδευτικών του χώρων. Κάπως έτσι, δημιουργείται ένα σημαντικό πρόβλημα για τον Ολυμπιακό, με το «CNN Greece» να έχει προχωρήσει τότε στην αποκάλυψη για τον τραπεζικό «βραχνά». Αξίζει να αναφερθεί, πάντως, ότι οι ορκωτοί λογιστές της «Καραϊσκάκης Α.Ε.», που εκμεταλλεύεται τα δικαιώματα του γηπέδου, εξέφρασαν αρνητική άποψη στην έκθεσή τους για την περίοδο Ιούλιος 2017-Ιούνιος 2018. Στην έκθεση της Deloitte, συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι η συνέλευση των ομολογιούχων δανειστών αποφάσισε την καταγγελία του ομολογιακού δανείου, καθιστώντας το ληξιπρόθεσμο και άμεσα απαιτητό. Η εταιρεία, παράλληλα, παρουσιάζει μια σειρά από ζημιογόνα αποτελέσματα, τα ίδια κεφάλαια είναι λιγότερο από τα μισά, σε σύγκριση με το μετοχικό κεφάλαιο, ενώ η συνολική αξία των βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεών της μέχρι τις 30/6/2018 υπερβαίνει τη συνολική αξία των κυκλοφορούντων περιουσιακών της στοιχείων. Η «Καραϊσκάκης Α.Ε.» παρουσίασε κέρδη ύψους 3.9 εκατομμυρίων ευρώ και ζημίες στα 2 εκατομμύρια ευρώ στην τελευταία χρήση.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 Sport News

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video