ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο ΠΑΟΚ προχωράει για την νέα Τούμπα

Μπορεί το θέμα να έχει φύγει τον τελευταίο καιρό από το προσκήνιο, ωστόσο ο ΠΑΟΚ το δουλεύει το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου στην Τούμπα, από την ώρα, που ξεπεράστηκαν τα πρώτα εμπόδια με την τροπολογία, που πέρασε η κυβέρνηση για την παραχώρηση του περιβάλλοντος χώρου. Αυτή την εποχή, ετοιμάζεται το χωρικό σχέδιο, με βάση το οποίο θα εκδοθεί η άδεια ανέγερσης του νέου γηπέδου.
Η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο και είναι αυτό, που περιμένουν στην ΠΑΕ για να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα. Όπως έχει καταστεί σαφές, ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να πειράξει τίποτα από το υπάρχον γήπεδο, αν πρώτα δεν έχει βγει η άδεια για να ξεκινήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου. Περιμένοντας τις εξελίξεις σ΄ αυτό το θέμα, η ΠΑΕ έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες και αυτή την εποχή περιμένει προτάσεις από ενδιαφερόμενες εταιρίες. Όπως αποκαλύπτει η Forza, υπάρχουν τουλάχιστο πέντε εταιρίες, οι οποίες έχουν ζητήσει στοιχεία και ετοιμάζουν τις προτάσεις τους για την κατασκευή γηπέδου στο συγκεκριμένο οικόπεδο. Από τις προτάσεις, που θα συγκεντρώσει η οικογένεια Σαββίδη, θα επιλεγεί η καλύτερη και θα δοθεί η εντολή στην εταιρία, που θα την εκπονήσει, να προχωρήσει. Όλες αυτές οι προτάσεις θα αφορούν γήπεδο χωρητικότητας τουλάχιστο 40.000 θέσεων, καθώς αυτή είναι η επιθυμία της οικογένειας Σαββίδη, που θα το χρηματοδοτήσει. Σύμφωνα με μετριοπαθείς εκτιμήσεις, με δεδομένο ότι είναι εξασφαλισμένη η χρηματοδότηση του έργου από τον Σαββίδη και το ότι δεν θα παρουσιαστούν απρόβλεπτα εμπόδια, ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει το νέο του γήπεδο στην Τούμπα σε περίπου δύο χρόνια από τη μέρα, που θα ξεκινήσει. Σε ότι αφορά αυτά τα… απρόβλεπτα εμπόδια, η ΠΑΕ έχει κάνει ήδη προσπάθεια να τα… προβλέψει και να είναι έτοιμη να τα αντιμετωπίσει.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 Sport News

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video