ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Μουρίνιο επιστρέφει το καλοκαίρι

Χωρίς δουλειά παραμένει εδώ και τρεις μήνες ο Ζοσέ Μουρίνιο από τότε που απολύθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλει να γυρίσει άμεσα στους πάγκους, αλλά επιθυμία του είναι να επιστρέψει τον Ιούνιο, στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Αποκάλυψε, επίσης, πως το διάστημα που είναι άνεργος, έχει δεχθεί τρεις-τέσσερις προτάσεις για να αναλάβει κάποια ομάδα, αλλά τις έχει αρνηθεί,
διότι έχει ανάγκη από ξεκούραση και ξέρει τι δεν θέλει από μία ομάδα. «Τελευταία φορά που ήμουν σε πάγκο ομάδας ήταν πριν από τρεις μήνες και ετοιμάζομαι να το κάνω ξανά. Όταν είσαι στον κόσμο του ποδοσφαίρου, ανάμεσα σε συνεντεύξεις Τύπου, αγώνες, αναλύσεις παιχνιδιών και καθημερινά προβλήματα, δεν έχεις χρόνο για τον εαυτό σου. Ως εκ τούτου, χρησιμοποίησα τους τελευταίους μήνες για ξεκούραση. Η θέση του προπονητή είναι ξεχωριστή και μου αρέσει η καθημερινή δουλειά. Θέλω να γυρίσω το καλοκαίρι, ξεκινώντας από τον Ιούνιο, για το ξεκίνημα της χρονιάς. Ξέρω ακριβώς τι δεν θέλω, γι΄ αυτό έχω αρνηθεί ήδη τρεις με τέσσερις προτάσεις. Επίσης ξέρω τι θέλω. Δεν εννοώ το όνομα της ομάδας, αλλά το είδος δουλειάς και το στιλ της ομάδας. Ξέρω τι θέλω και ελπίζω να το πάρω», ανέφερε ο Μουρίνιο.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 Sport News

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video