ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δεν του έφτανε ο Αλαφούζος έχει και τους ανεγκέφαλους

Ό,τι και να πεί κανείς γι αυτά που έγιναν στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού είναι λίγο. Ειλικρινά έχει στεγνώσει το στόμα μας να επαναλαμβάνουμε τά ίδια σε παρόμοιες περιπτώσεις. Δεν θα κάτσουμε τώρα πάλι να αναλύσουμε ποιός φταίει. Βαρεθήκαμε πια. Έλεος. Το μεγάλο κρίμα όμως πέφτει στον Παναθηναϊκό και στον Γιώργο Δώνη. Καταραμένη αυτή η ομάδα που έχει υποστεί τα πάνδεινα από επεισόδια
που δημιουργούν οι γνωστοί ηλίθιοι των γηπέδων σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Φέτος όμως είναι κρίμα και άδικο αυτοί οι ηλίθιοι να αποδομούν με το έτσι θέλω τη προσπάθεια μιας χιλιοτραυματισμένης ομάδας να σταθεί στα πόδια της. Ο Παναθηναϊκός φέτος κόντρα στα προβλήματα που δημιούργησε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του, στάθηκε όρθιος, έσβησε την τιμωρία των -6 βαθμών που ξεκίνησε το πρωτάθλημα και με μια νεανική ομάδα προσπαθούσε να σβήσει και τη τιμωρία της ΟΥΕΦΑ. Είναι κρίμα αυτή η προσπάθεια που γίνεται από τον Δώνη φέτος και τους παίκτες του κάποιοι ανεγκέφαλοι να την τερματίζουν με αυτόν τον άδοξο τρόπο. Με τι κουράγιο να ξανασταθεί στα πόδια της αυτή η ομάδα όταν έχει να αντιμετωπίσει, όχι μόνο τους αντιπάλους της μέσα στο γήπεδο, αλλά και τους ίδιους τους οπαδούς της; Και ποίος μπορεί να αντιδράσει όταν δεν υπάρχει διοίκηση; Δυστυχώς για τους φίλους του Παναθηναϊκού η ομάδα αργοπεθαίνει και κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 Sport News

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video