ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Πιτίνο

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού θέλει να διατηρήσει τον Ρικ Πιτίνο στον πάγκο της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο, όμως σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι προτάσεις που θα έχει ο Αμερικανός κόουτς, από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο έμπειρος κόουτς περιμένει πρώτα να δει τι επιλογές θα έχει στις ΗΠΑ,
πριν απαντήσει οριστικά στους πράσινους για το αν θα παραμείνει στον πάγκο τους και την επόμενη σεζόν. Ο 66χρονος τεχνικός αναμένεται να συζητήσει το μέλλον του και με τη σύζυγό του Τζοάν, η οποία παραμένει στις ΗΠΑ, μαζί με τα πέντε τους παιδιά. Ο Πιτίνο θέλει να επιστρέψει στις ΗΠΑ εφόσον βρει κάποια πρόταση που θα τον καλύπτει, καθώς επιθυμεί να αποκαταστήσει το όνομά του, μετά το σκάνδαλο του 2017. Τα κολέγια Alabama και Siena φέρονται να εξετάζουν την περίπτωσή του. Από την άλλη πλευρά, ο Αμερικανός κόουτς είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την έως τώρα παρουσία του στον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα, ενώ φέρεται να του αρέσει πάρα πολύ η Αθήνα. Εξελίξεις για το μέλλον του Αμερικανού κόουτς αναμένονται στο τέλος της σεζόν, αφού πρώτα ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των πράσινων και εξετάσει ο ίδιος από την πλευρά του, τις προτάσεις που θα έχει από τις ΗΠΑ. 

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 Sport News

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video