ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Α.Ε.Κ. στους άνδρες και ο Δ.Α.Ο. Ταύρου στις γυναίκες πρωταθλητές Ελλάδας 2019

AEK panigirikoH A.E.K. στην Α1 εθνική κατηγορία ανδρών και ο Δ.Α.Ο. Ταύρου στην Α1 εθνική κατηγορία γυναικών αναδείχτηκαν σήμερα πρωταθλητές Ελλάδας για την περίοδο 21018-2019. Η DAO Tavros_winner_2019_me_paragontesΑ.Ε.Κ. ευτύχησε να πανηγυρίσει τον παρθενικό της τίτλο στην πρώτη χρονιά της στην Α1. Ο Δ.Α.Ο.Τ. ξαναπήρε τα σκήπτρα μετά το 2017 κι έφτασε τα 4 πρωταθλήματα. Συμπτωματικά αμφότεροι κατέκτησαν την πρωτιά ευνοημένοι σε ισοβαθμία κι αυτό μαρτυρά τον υψηλό συναγωνισμό και τις συγκινήσεις, που πρόσφερε η διοργάνωση για μία ακόμα σεζόν. Η Α.Ε.Κ. υπερίσχυσε του Ολυμπιακού και ο Δ.Α.Ο.Τ. του Πέρα Αθηνών. Τις καθοριστικές ουσιαστικά νίκες τις πέτυχαν σε προηγούμενες αγωνιστικές (ειδικά η ομάδα του Ταύρου μόλις χτες) και την υπόθεση του τίτλου την έκλεισαν τυπικά στο σημερινό φινάλε στην Ελευσίνα παίρνοντας το δίποντο στους αγώνες όπου ήταν ακλόνητα φαβορί. Το πρωτάθλημα στην Α2 κατηγορία, που τελείωσε επίσης σήμερα στις εγκαταστάσεις του Γ.Α.Σ. Ελευσίς, το κατέκτησε η Ε.Α. Βόχας. Επίσης, συναρπαστικός ήταν ο επίλογος στην Α1 γυναικών όσον αφορά στην απευθείας παραμονή και τις θέσεις των μπαράζ. Έπειτα από …τετραπλή ισοβαθμία σώθηκαν ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας και οι Σάρισες Φλώρινας και πάνε στη …δεύτερη ευκαιρία τα Ταταύλα και ο Γ.Α.Ο. Πειραιά.

Αργότερα όλο το ρεπορτάζ…Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 Sport News

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video