ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΒΟΥ ΘΗΒΑ 16/3/19

Το Σάββατο 16/3/19 ο Σύλλογος Πίνδαρος Θηβών οργάνωσε Ημερίδα Στίβου και σκυταλοδρομιών στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας, με τη συμμετοχή των Σωματείων της Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας. Ο Σύλλογος μας ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γ.Α.Σ έλαβε μέρος με 60 μικρούς αθλητές κατακτώντας 11 μετάλλια. Αναλυτικά στα ατομικά αγωνίσματα:
1η θέση στο άλμα σε μήκος ΠΠΒ  ο ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ 
2η θέση στο άλμα σε μήκος ΠΚΒ η ΓΑΡΑΝΤΖΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΤΙΔΑ
1η θέση στο μπαλάκι ΠΚΒ η ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΕΥΘΥΜΙΑ
3η θέση στο μπαλάκι ΠΠΒ ο ΚΟΥΡΜΠΕΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
1η θέση στο VORTEX ΠΚ ΜΙΝΙ η ΛΑΜΠΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
3η θέση στο VORTEX ΠΚ ΜΙΝΙ η ΚΟΡΡΕ ΕΥΑ
Στις σκυτάλες:

1η θέση για τη σκυτάλη 4Χ60μ ΠΚΒ με τις ΓΑΡΑΝΤΖΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΤΙΔΑ, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΕΥΘΥΜΙΑ, ΝΤΡΕΚΗ ΙΩΑΝΝΑ και ΘΩΜΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
2η θέση για τη σκυτάλη 4Χ60μ ΠΠΒ με τους ΜΩΥΣΙΔΗ ΟΡΕΣΤΗ, ΜΑΚΡΗ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΤΣΑΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ
2η θέση για τη σκυτάλη 4Χ60μ με εμπόδια μικτή με τους ΤΣΙΓΚΡΟ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ και ΤΣΑΛΟΥΜΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
3η θέση για τη σκυτάλη 4Χ50μ ΠΚ ΜΙΝΙ με τις ΛΑΜΠΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗ ΜΑΡΙΑ, ΑΦΡΑΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ και ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗ.
1η θέση για τη σκυτάλη 4Χ50μ με εμπόδια ΜΙΝΙ μικτή με τους ΜΑΓΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΣΚΟΥΡΟ ΠΑΝΟ,ΣΑΚΚΑ ΕΒΕΛΙΝΑ και ΠΑΝΟ ΙΑΣΟΝΑΠηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 Sport News

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video