ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλλαγή στον χώρο διεξαγωγής των κυριακάτικων αγώνων σε Α1 και Α2 ανακοίνωσε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Η μεγάλη καθυστέρηση στο να κριθεί η τύχη του κυριακάτικου ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα της Basket League ταλαιπωρεί και την επιτραπέζια αντισφαίριση! Οι τελευταίες αγωνιστικές στα διασυλλογικά πρωταθλήματα της Α1 ανδρών, της Α1 γυναικών και της Α2 ανδρών, που έχουν οριστεί από καιρό για το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου, επρόκειτο να γίνουν στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, αλλά τελικά αυτό θα συμβεί κατά το …ήμισυ. Συγκεκριμένα, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τα πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αποφάσισε να διεξάγει τους αγώνες του Σαββάτου κανονικά στο φαληρικό στάδιο κι εκείνους της Κυριακής να τους «μεταφέρει» στις εγκαταστάσεις του Γ.Α.Σ.Ε., στην Ελευσίνα. Στην ομοσπονδία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης περίμεναν μέχρι σήμερα το μεσημέρι μήπως έβγαινε απόφαση για το μπασκετικό ντέρμπι (που σημειωτέον, είναι να γίνει στις 5 το απόγευμα) κι όταν πια πληροφορήθηκαν ότι οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν την Παρασκευή αποφάσισαν να προβούν προληπτικά στην αλλαγή για τον τόπο διεξαγωγής των αγώνων της Κυριακής. Οι αλλαγές αφορούν και στα ωράρια των παιχνιδιών. Η ανακοίνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αναφέρει:Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 Sport News

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video