ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Λάμπρου επιστρέφει το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ

Ο Λάζαρος Λάμπρου ολοκλήρωσε έναν κύκλο αποθεραπείας και ειδικών ασκήσεων για να αποφορτιστεί και να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο ισχίο, υπό την επίβλεψη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και θα επιστρέψει στην Ολλανδία, έχοντας ήδη προχωρήσει σε συζητήσεις για το επόμενο καλοκαίρι και την πιθανή επιστροφή του στην ομάδα, όπως αναφέρει η metrosport.
Η αλήθεια είναι, μάλιστα, ότι ακριβώς επειδή ο ΠΑΟΚ πιστεύει πολύ στον νεαρό επιθετικό και το δείχνει, οι άνθρωποι της Φορτούντα Σιτάρντ είχαν δυσκολευτεί αρχικά να συναινέσουν στο να πάει στη Θεσσαλονίκη για αποθεραπεία. Σκέφτονταν ότι μία τέτοια κίνηση μπορεί να άνοιγε τον δρόμο για την άμεση ένταξή του στον ΠΑΟΚ. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ήταν ευθύς εξαρχής στις προθέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς το όνομα του Λάζαρου Λάμπρου έχει πάρει τη θέση του στο πλάνο του επόμενου καλοκαιριού, σύμφωνα με την metrosport. Και κάτι ακόμη. Και στην περίπτωση του Λάμπρου, όπως και σε αρκετές ακόμη μέχρι σήμερα, επιβεβαιώθηκε ότι ο ΠΑΟΚ λειτουργεί σε πολύ υψηλά στάνταρ στο κομμάτι της αποθεραπείας και γενικότερα στη σχέση του με τους παίκτες. Ήταν, μάλιστα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ εκείνη που του κάλυψε τα εισιτήρια των ταξιδιών του από και προς Ολλανδία.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 Sport News

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video