ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κάνει πίσω για Στεργιάκη ο Παναθηναϊκός

Ο τερματοφύλακας της Σλάβια Σόφιας, Αντώνης Στεργιάκης, έχει ενημερωθεί πλήρως για την κρούση του Παναθηναϊκού τις τελευταίες μέρες. Αν και δεν έχει τοποθετηθεί πάνω σε αυτό το θέμα και δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τις προθέσεις του, η συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί απαγορευτική όσον αφορά το ποσό αγοράς για το «τριφύλλι».
Ο πρόεδρος του συλλόγου από τη Βουλγαρία ζήτησε 800.000 ευρώ και φυσικά ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε θέση να πληρώσει τόσα χρήματα. Μόνο με κάποια άλλη μορφή «deal» θα μπορούσε να υλοποιηθεί μια τέτοια μεταγραφή (συνιδιοκτησία, ποσοστό μεταπώλησης). Η υπόθεσή του δεν είναι εύκολη, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Σλάβια Σόφιας μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ενώ στην παρούσα φάση ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του βουλγαρικού συλλόγου, με τις εξελίξεις να μετατίθενται για το προσεχές καλοκαίρι. Τότε, ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» θα επιδιώξει να έρθει ξανά σε συμφωνία με τη Σλάβια για την απόκτησή του, δεδομένου ότι τότε ο παίκτης θα έχει εισέλθει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 Sport News

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video