ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κρέσπο και Βαρέλα, οι στυλοβάτες του ΠΑΟΚ

Οι Κρέσπο και Βαρέλα ήταν οι κορυφαίοι του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Το καλύτερο δίδυμο στόπερ του πρωταθλήματος τα τελευταία δύο χρόνια, προσέθεσε άλλη μία σπουδαία εμφάνιση στο  ενεργητικό του. Κρέσπο και Βαρέλα παρέδωσαν μαθήματα στο ΟΑΚΑ και σε ένα παιχνίδι που πιέστηκαν πάρα  πολύ, κατάφεραν να πρωταγωνιστήσουν. 
Αυτό επετεύχθη παίζοντας πεντακάθαρα είτε στο ανοικτό ματς 11 εναντίον 11, είτε όταν αυτό άλλαξε μετά την άδικη αποβολή. Κρέσπο  και Βαρέλα δεν έκαναν ούτε ένα φάουλ!  Από εκεί και πέρα  ο Κρέσπο κατέγραψε 10 επεμβάσεις σε νούμερο  που σπάνια συναντάμε στο  Ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Βαρέλα είχε εφτά. Σε επίπεδο προώθησης παιχνιδιού υπήρχαν προβλήματα μια και ο Κρέσπο δεν είχε μεγάλη πάσα, ενώ ο Βαρέλα έφθασε στις τέσσερις. Οι  δύο ήταν, είναι και θα είναι στυλοβάτες της προσπάθειας του ΠΑΟΚ να κατακτήσει  το πρωτάθλημα, καταφέρνοντας να βελτιώσουν το παιχνίδι τους που είναι πολύ καλύτερο απ’ ότι πριν δύο χρόνια. Σε κάθε περίπτωση η συνεργασία τους είναι η κορυφαία στο πρωτάθλημα.
Πηγή: paok24.com

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 Sport News

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video