ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στον Αιολικό πρόσφυγας από το Κονγκό

Δελτίο ποδοσφαιριστή στον Αιολικό Μυτιλήνης απέκτησε ο 14χρονος πρόσφυγας από το κεντροαφρικάνικο Κονγκό, Φράνσις Κολόμπο, που τον τελευταίο χρόνο φιλοξενούταν στον καταυλισμό της Μόριας. Μάλιστα, ο Κολόμπο συμπεριελήφθη στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τον Ηλυσιακό, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.
Η οικογένεια του Φράνσις έφυγε σε αναζήτηση καλύτερης ζωής από το Κονγκό πριν από πέντε χρόνια. Γιατρός ο πατέρας του, εννιάχρονος τότε ο Φράνσις και επτάχρονος ο αδελφός του. Μπάλα έμαθε κλωτσώντας πέτρες και παρακολουθώντας αγώνες σε όποια τηλεόραση …βρισκόταν στο δρόμο του. Πριν από έναν χρόνο πέρασε με μια βάρκα από τις μικρασιατικές ακτές στη Μυτιλήνη. Από τη Μόρια και τον καταυλισμό της εισχώρησε στην ομάδα των προσφύγων. Η «CosmosFC» δημιουργήθηκε πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν στην κόλαση τότε της Μόριας ένα δίωρο αθλοπαιδιών ήταν πραγματικά «δώρο Θεού». Σύντομα, κυρίως από τους Αφρικανούς, ξεχώρισαν τα ταλέντα. Ένας νέος δρόμος είχε ανοίξει για τον Φράνσις. Ο πατέρας του είναι με τον αδελφό του σε δομή στα Γιάννενα. Ο ίδιος πλέον φιλοξενείται από την ομάδα του, που καλύπτει τα έξοδά του και φροντίζει να μάθει ελληνικά, πηγαίνοντας σχολείο.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 Sport News

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video