ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η ΑΕΚ επεκτείνει το προπονητικό της κέντρο

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κατάφερε να πάρει την προηγούμενη εβδομάδα την άδεια που χρειαζόταν, ώστε να μπορέσει να αξιοποιήσει το οικόπεδο που είχε αγοραστεί από την ΠΑΕ δίπλα στο προπονητικό των Σπάτων. Η συγκεκριμένη επένδυση είχε γίνει πριν από αρκετό καιρό από τον Δημήτρη Μελισσανίδη,
προκειμένου να επεκταθούν οι εγκαταστάσεις της ομάδας που πλέον βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αυτό, λοιπόν, έγινε προ ημερών και οι νεότερες πληροφορίες θέλουν την Ένωση να προχωρά στην κατασκευή δύο επιπλέον γηπέδων στον εν λόγω χώρο, τα οποία θα προορίζονται αποκλειστικά για την πρώτη ομάδα, κάτι που είχε αποφασιστεί εδώ και καιρό και άμεσα θα γίνει πράξη. Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πηγές, μάλιστα, οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν ακόμη και εντός της εβδομάδας, αφού η ΑΕΚ είχε δρομολογήσει τις διαδικασίες που απαιτούνταν και περίμενε απλά την αδειοδότηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες για να προχωρήσει στην κατασκευή των γηπέδων. Θα πρέπει, πάντως, να σημειωθεί πως αυτό θα είναι το πρώτο από τα έργα που θα γίνουν στα Σπάτα, αφού μετά την αγορά των εγκαταστάσεων από τον Μελισσανίδη, εκπονήθηκε ένα πλάνο για τη δημιουργία του κορυφαίου προπονητικού στην Ελλάδα. Αυτό περιλαμβάνει ένα ξενοδοχείο για τη διαμονή της ομάδας, υπερσύγχρονο κέντρο αποκατάστασης, που έχει ήδη φτιαχτεί σε μεγάλο ποσοστό, επιπλέον γήπεδα και κάποιες άλλες ακόμα υπηρεσίες που θα ανεβάσουν επίπεδο το προπονητικό του δικεφάλου.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 Sport News

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video