ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τα πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού μιμήθηκαν τους Γιαπωνέζους!

Προ ημερών γράφαμε για τους Ιάπωνες που μετά τον αγώνα τους με το Κατάρ, στον τελικό του Κυπέλλου Ασίας, αν και ηττημένοι, φρόντισαν να παραδώσουν μαθήματα πολιτισμού, καθαρίζοντας τα αποδυτήρια που είχαν χρησιμοποιήσει. Κάτι άλλωστε που είχαν κάνει και στη Ρωσία στα παιχνίδια τους για το Μουντιάλ.
Φαίνεται λοιπόν πως το παράδειγμα τους έπιασε τόπο, αφού τα πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού φρόντισαν να τους μιμηθούν. Η ομάδα Κ14 λοιπόν των «πρασίνων» αγωνιζόταν με την αντίστοιχη του Ατρομήτου στο Περιστέρι, με τις ακαδημίες του τελευταίου να κάνουν ανάρτηση στο Facebook επαινώντας τους μικρούς του «τριφυλλιού». Ο λόγος ήταν πως φεύγοντας φρόντισαν να καθαρίσουν τα πάντα, από τον πάγκο στον οποίο κάθισαν, μέχρι τα αποδυτήρια. Όπως αναφέρεται «όταν έφυγαν, έλαμπε ο χώρος. Σαν να μην είχε μπει κανένας εκεί». Αναλυτικά η ανάρτηση γράφει: «Ο αθλητισμός επιβάλλεται να συνδυάζεται με τον πολιτισμό. Εξυπακούεται και το... ποδόσφαιρο. Η ομάδα Κ-14 του Παναθηναϊκού, έδωσε μαθήματα πολιτισμού στο Νταμάρι, μετά τη λήξη του μεταξύ μας αγώνα. Οι παίκτες καθάρισαν μέχρι το τελευταίο σκουπίδι απ' τον πάγκο τους στο γήπεδο και μετά, το επανέλαβαν και στα αποδυτήριά τους. Όταν έφυγαν, έλαμπε ο χώρος. Σα να μην είχε μπει κανένας εκεί. Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους της ομάδας των "πρασίνων", που μαθαίνουν τους παίκτες τους, τι σημαίνει σεβασμός και πολιτισμός! ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..».

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 Sport News

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video