ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πώς άρχισαν τη 2η φάση στις National κατηγορίες της Γαλλίας οι Έλληνες αθλητές

Στη 2η φάση τους έχουν μπει τα διασυλλογικά πρωταθλήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης των National κατηγοριών της Γαλλίας, στα οποία είναι έντονη η ελληνική παρουσία. Οι διοργανώσεις, που αφορούν από την 3η εθνική κατηγορία της χώρας και κάτω, περιλάμβαναν γκρουπ μέχρι το τέλος του χρόνου και από τα τέλη Ιανουαρίου συνεχίζονται με νέα γκρουπ, τα οποία ξεκαθαρίζουν και τις ομάδες για άνοδο ή υποβιβασμό. Σε κλαμπ αυτών των κατηγοριών αγωνίζονται οι αθλητές Τάσος Ρηνιώτης, Γιάννης Βλοτινός, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, Κώστας Λαγογιάννης, Αντώνης Μαλινάκης, Γιώργος Σταματούρος, Νίκος Αντωνιάδης, Γιάννης Παπαδάκης, Γιώργος Παντερής και οι αθλήτριες Κωνσταντίνα Παρίδη, Αλίκη Κιούφη, Όλγα Γεωργοπούλου, Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα και Γεωργία Ζαβιτσάνου (η τελευταία δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στη 2η φάση). Παντού έχουν γίνει οι δύο πρώτες αγωνιστικές και το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί τον Μάιο. Επίσης, στη 2η εθνική κατηγορία της Γαλλίας (την ProB) έχει αρχίσει παιχνίδια για τον 2ο γύρο ο Γιώργος Φραγκούλης, ενώ υπάρχει και η 6η κατηγορία, η λεγόμενη Pre National, στην οποία μετέχει ο Βασίλης Σφακιανάκης. Να δούμε επιγραμματικά πώς άρχισαν το δεύτερο κομμάτι αυτών των πρωταθλημάτων οι Έλληνες «ξενιτεμένοι» και οι ομάδες τους:Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 Sport News

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video