ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έτοιμη για την πρόκληση ενός ακόμα αναπτυξιακού όπεν η Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης

XANTH Open_2019_afisaΗ Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης και η υπέροχη νύμφη του Θερμαϊκού καλωσορίζουν από αύριο την πλατιά οικογένεια της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Υποδέχονται εκατοντάδες αθλητές, προπονητές και συνοδούς για το 4ο πανελλήνιο τουρνουά μικρών ηλικιών του ιστορικού σωματείου, που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, 2 και 3 Φεβρουαρίου. Χάρη στο δημοφιλές ολυμπιακό άθλημα το σύγχρονο και άνετο κλειστό γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ. «Μίμης Τσικίνας» θα γνωρίσει και πάλι μεγάλες στιγμές και είναι έτοιμο να προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες στα παιδιά για αγώνες γεμάτους πάθος και θέαμα. Η κορυφαία αθλητική εστία της συμπρωτεύουσας εμφανίζει σταθερά τη μεγαλύτερη προσέλευση αθλητών στα αναπτυξιακά όπεν κι έχοντας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή με την οργάνωση, τις δυνατότητες και τις παροχές της απολαμβάνει και φέτος την εμπιστοσύνη δεκάδων σωματείων απ’ όλη τη χώρα. Στις 315 είναι οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής, αριθμός που προκαλεί δέος. Αν μάλιστα, δεν υπάρξει καμία απουσία της τελευταίας στιγμής, τότε το τουρνουά θα βελτιώσει το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ με τους 314 αθλητές από το 2016! Το σωματείο με την τεράστια παράδοση στην επιτραπέζια αντισφαίριση και γενικά στον αθλητικό χώρο, διοργανώνει το event μαζί με την Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Είναι το 7ο στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και περιλαμβάνει οκτώ ηλικιακές κατηγορίες.Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 Sport News

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video