ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Δώνης αρχίζει το ξεσκαρτάρισμα στον Παναθηναϊκό

Είναι δεδομένο, ότι ο Δώνης δεν θα κρατήσει στον Παναθηναϊκό όλους τους νέους παίκτες. Φυσικά συζήτηση δεν γίνεται, ούτε για τον Μπουζούκη, ούτε για τον Μαυρομμάτη, που τους είδαμε πρώτη φορά φέτος και στηρίζει πολλά πάνω τους για τη νέα χρονιά ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Και στο ματς με τον ΟΦΗ, αλλά και σε αυτό με τον Παναιτωλικό, που έρχεται,
αλλά και σε άλλα παιχνίδια, που έγιναν στη διάρκεια της σεζόν κάποιοι παίκτες θα κριθούν. Πέρα από τον Αρμενάκα, που ήρθε τον Γενάρη, υπό την κρίση του προπονητή είναι οι Στάικος, Παντελάκης, Καμπετσής, Βέργος. Ο Στάικος είναι για άλλη μία χρονιά στην πρώτη ομάδα, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει φανεί ιδιαίτερα και υπάρχει η πιθανότητα να δοθεί δανεικός. Ο Παντελάκης έχει καλή απόδοση στις προπονήσεις, αλλά μέχρι τώρα υπάρχουν παιχνίδια, που είναι καλός, αλλά και παιχνίδια, που δεν ήταν καλός, όπως με τον ΟΦΗ. Ο Καμπετσής έκανε ένα καλό ξεκίνημα στον πρώτο γύρο, αλλά στον δεύτερο γύρο, όποτε παίζει δεν κάνει αισθητή την παρουσία του και αυτό προβληματίζει. Ο Βέργος, όποτε έπαιξε είχε πάντα μεγάλη διάθεση, έβαλε και το γκολ στο κύπελλο, αλλά είναι τραυματίας και τώρα δεν μπορεί να παίξει. Όσον αφορά τον Αποστολάκη και τον Θεοχάρη, και οι δύο θα υπολογίζονται τη νέα περίοδο ως εναλλακτικές λύσεις για την άμυνα. Για τους άλλους, που αναφέραμε, ο Δώνης θα αποφασίσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 Sport News

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video