ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Παναθηναϊκός θα ενισχύσει την επίθεση του

Σύμφωνα με τη «Πράσινη», ο Παναθηναϊκός θα δώσει προτεραιότητα στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του. Όχι μόνο στη θέση του φορ ή του δεύτερου επιθετικού, αλλά και τις δύο θέσεις των ακραίων. Εκεί, όπου όσο ήταν σε καλή κατάσταση φέτος ο Χατζηγιοβάνης και ο Μπουζούκης η ομάδα, παρήγε παιχνίδι, έκανε ευκαιρίες και είχε γκολ. Από τη στιγμή, που οι δύο νεαροί παίκτες, είτε δεν ήταν σε καλή κατάσταση, είτε δεν έπαιζαν για άλλους λόγους υπήρχε πρόβλημα στην ομάδα.
Ο Μουνιέ δεν βοήθησε καθόλου, ενώ ο Άλτμαν ήταν περισσότερο τραυματίας πάρα υγιής. Και στους δύο τελευταίους θα γίνει πρόταση να αποχωρήσουν και ανάλογα με την εξέλιξη θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός για παίκτες στη θέση τους. Πάντως αν όλα πάνε καλά με τις αποχωρήσεις οι «πράσινοι» θα αποκτήσουν τουλάχιστον τρεις ακραίους (υπάρχει και ο Εμμανουηλίδης, που υπολογίζεται και για αυτή την θέση και για φορ) και ένα φορ, που θα πλαισιώσει τον Μακέντα στην επίθεση. Είτε για να παίζει μαζί του, είτε για να παίζει αυτός, που είναι σε καλύτερη κατάσταση. Φυσικά σε δεύτερο πλάνο είναι η απόκτηση και στόπερ και κεντρικών χαφ (που θα είναι παραπάνω αν φύγει με πώληση ο Κουρμπέλης). Αυτό, πάντως, που θα ισχύσει στις μεταγραφές του καλοκαιριού είναι, ότι πρώτα θα προχωρήσουν οι αποχωρήσεις, έτσι ώστε να δουν στον Παναθηναϊκό και τι ποσό θα εξοικονομήσουν για τη νέα περίοδο, αλλά και ποιες θέσεις θα αδειάσουν και μετά θα προχωρήσουν στις μεταγραφές.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 Sport News

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video