ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Όλα δείχνουν παραμονή του Χιμένεθ στην ΑΕΚ

Η εικόνα της ΑΕΚ είναι ολοένα καλύτερη και η παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ μοιάζει να κερδίζει διαρκώς περισσότερους πόντους, με τον Ισπανό να λαμβάνει θετικά μηνύματα. Ο στόχος κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας παραμένει, βέβαια, ώστε να κριθεί και εκείνος μαζί με το ρόστερ, αναφορικά με το ποιοι παραμένουν και ποιοι όχι για την επόμενη χρονιά, έχοντας σκοπό να «χτιστεί» μια δυνατή Ένωση για την είσοδό της στην «Αγιά Σοφιά».
Όπως μεταφέρει η εφημερίδα «Sportime», το να μείνει ο Χιμένεθ μοιάζει συνεχώς πιο πιθανό. Ένα θετικό σημάδι, που ήρθε να προστεθεί σε όσα ήδη αφορούν το να παραμείνει κάτοικος Αθήνας, ήταν το γεγονός ότι ο βοηθός του συμμετείχε στην επιθεώρηση των προπονητικών κέντρων στην Ολλανδία, με την ΑΕΚ να ψάχνει το κέντρο προετοιμασίας της. Κάπως έτσι, φαίνεται πως δημιουργείται το έδαφος, για τη συμφωνία του καλοκαιριού με τον έμπειρο τεχνικό, ώστε οι δύο πλευρές να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί. Την παραμονή Χιμένεθ πάντως «προδίδουν» και οι μεταγραφικές συζητήσεις που γίνονται με τη δική του έγκριση. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει συνεχείς επαφές με ατζέντηδες για ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ, ενώ όπως έχει προκύψει από το ρεπορτάζ υπάρχουν και αρκετές επιλογές από την Ισπανία. Και όλα δείχνουν έτσι ότι εκτός της ισπανικής αγοράς που έχει προτιμήσεις στα «κιτρινόμαυρα» γραφεία στο Μαρούσι, ο Χιμένεθ αναμένεται να είναι και ο άνθρωπος που θα χτίσει τη νέα ΑΕΚ. Αν δεν στραβώσει κάτι πάρα πολύ μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς…

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 Sport News

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video