ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αντιδράσεις για τον Ντουρμισάι στην Αλβανία

Η απόφαση του Φιορίν Ντουρμισάι να απαρνηθεί την εθνική Αλβανίας, επιλέγοντας την Ελλάδα έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην γειτονική χώρα. Μετά τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Αλβανίας U21, Αλμπάν Μπούσι, σειρά πήρε ο πρόεδρος της αλβανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Αρμάντ Ντούκα. Ο «ισχυρός άνδρας» του αλβανικού ποδοσφαίρου αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Βρουσάι,
ενώ τόνισε πως ο Ντουρμισάι αρνήθηκε κλήση του ομοσπονδιακού τεχνικού της χώρας, Κριστιάν Πανούτσι. «Δεν είναι μόνο ο Ντουρμισάι, αλλα και ο Βρουσάι, ο οποίος κατάγεται από το Μπεράτ και αγωνίζεται στην Ολλανδία. Έχει επιλέξει επίσης να εκπροσωπήσει την Ελλάδα. Έχει αγωνιστεί εκεί στις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας. Ο Ντουρμισάι αν και αγωνίζονταν στις εθνικές ομάδας της Αλβανίας, δέχθηκε κλήση από τον Πανούτσι (σ.σ.: ομοσπονδιακός τεχνικός της Αλβανίας), αλλά προτίμησε να μείνει στην Ελλάδα. Η απόφαση ανήκει στον ίδιο τον Ντουρμισάι, αλλά έχω καθήκον να του πω σαν να ήταν παιδί μου πως δεν έκανε την σωστή επιλογή αποφασίζοντας να παίξει για την Ελλάδα, όχι επειδή θα αγωνιστεί στην εκεί, αλλά επειδή δε θεωρώ πως θα έχει περισσότερες προοπτικές σε ατομικό, οικογενειακό και αθλητικό επίπεδο. Πήρε λάθος απόφαση και πιστεύω πως όσο περνά ο χρόνος θα καταλάβει πως έκανε λάθος. Παίζει τώρα στην Ελλάδα, αλλά αύριο μπορεί να αγωνίζεται στην Ολλανδία. Τότε δεν θα έχει καμία σχέση με την Ελλάδα. Γιατί να παίζει εκεί; Η καταγωγή του είναι από την Αλβανία, ανεξάρτητα εάν ζει στην Ευρώπη όπου αγωνίζεται, όπως όλοι οι άλλοι Αλβανοί ποδοσφαιριστές. Είναι πολίτες αυτών των χωρών αλλά νιώθουν ωραία που εκπροσωπούν την Αλβανία. Επίσης θεωρώ πως θα έχει περισσότερες ευκαιρίες με την Ελλάδα. Δεν πιστεύω πως η Ελλάδα θα είναι χαρούμενη με την ενεργοποίηση μη Ελλήνων παικτών. Αυτό έχει δείξει η εμπειρία. Ο Νίνης ήταν σπουδαίος παίκτες και ταλέντο στην ηλικία του, αλλά ποτέ δεν έπαιξε. Ένας άλλος πολύ καλός, ο Γκιέργκι Κονέ (σ.σ.: εννοεί τον Παναγιώτη Κονέ) έπαιξε σε λίγα ματς. Θα μπορούσαν αυτοί οι ποδοσφαιριστές να έχουν μεγαλύτερες προοπτικές εδώ αλλά στο τέλος η απόφαση είναι δική του. Ακόμη και η Ελλάδα γίνεται σαν την Ελβετία, σχηματίζοντας μια ομάδα από διαφορετικές εθνικότητες. Η επιλογή στο τέλος είναι δική τους».

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 Sport News

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video