ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι ευθύνες του Μπλατ για την τραγική εικόνα του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε ένα άθλιο αγωνιστικό πρόσωπο στα Κανάρια Νησιά και συμπλήρωσε αρκετό καιρό που στην κυριολεξία το μπάσκετ που παίζει δε βλέπεται. Σίγουρα υπάρχουν οι εξαιρέσεις στον κανόνα, ωστόσο η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ παρουσιάζει τραγική εικόνα κατά γενική ομολογία. Κανείς δεν αμφισβητεί τις ικανότητες του coach,
αλλά σίγουρα φέρει μεγάλη ευθύνη για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα. Εννοείται και δεν είναι ευθύνη του Μπλατ αν θα μπει το ελεύθερο τρίποντο ή όχι. Από την άλλη είναι ευθύνη του Μπλατ για τη διαχείριση του υλικού του, για το παράλογο μερικές φορές rotation που χρησιμοποιεί και σίγουρα για κάποιες επιλογές του. Ο Ουέμπερ είναι δική του ανακάλυψη και παίρνει τα εύσημα για αυτό, αλλά δε γίνεται για να μπει ο Αμερικανός στην Basket League να κρατάς τον Τίμα, να αφήνεις εκτός τον Τουπάν και μετά από 15 μέρες να δίνεις τον Λετονό δανεικό στη Χίμκι λέγοντας ότι δε σουκάνει. Τότε γιατί δεν άλλαξες αυτόν με τον Ουέμπερ; Ξενέρωσε και τον Τουπάν, δεν έχει και τον Τίμα πλέον. Ακατανόητο. Δε γίνεται να χρησιμοποιείς ως δικαιολογία για την ήττα στην Ισπανία την απουσία Σπανούλη και Στρέλνιεκς όταν 48 ώρες νωρίτερα χωρίς αυτούς έχεις παίξει όμορφο μπάσκετ με τη Μπάγερν. Απόλυτα κατανοητό το πρόβλημα στη μέση του και σίγουρα τον επηρεάζει στη δουλειά του, ωστόσο φέρει ευθύνη για την εικόνα της ομάδας εδώ και δύο μήνες.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 Sport News

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video