ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Δέλλας είναι ο διακαής πόθος του ΟΦΗ

Τέσσερα είναι τα βασικά ζητήματα που απασχολούν την διοίκηση του ΟΦΗ αυτό το διάστημα. Πρώτον να εκδικαστεί και να βγει η απόφαση της έφεσης που έχουν καταθέσει οι Κρητικοί για τον υποβιβασμό της ομάδας λόγω του σκανδάλου στο περσινό ματς με τον Αιγινιακό. Ένα ακόμα βασικό ζήτημα είναι η παραμονή στην Super League
με τον ομογενή επιχειρηματία να εμψυχώνει τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Παράλληλα προχωράνε οι επαφές με τον Δήμο για την εκμετάλλευση της έκτασης του Σκαφαδαρά και την εξάπλωση του προπονητικού κέντρου της ομάδας. Το τέταρτο και ίσως σημαντικό πρότζεκτ έχει να κάνει με τον προπονητή που θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκλεκτός του Μιχάλη Μπούση είναι ο Τραϊανός Δέλλας. Σύμφωνα με το to10.gr, η σύζυγος του Κολοσσού συνδέεται με ισχυρούς δεσμούς φιλίας με την γυναίκα του ιδιοκτήτη του ΟΦΗ, κάτι που οδήγησε και στην κουμπαριά τους. Ο Μπούσης εκτιμάει απεριόριστα τον Δέλλα ως προσωπικότητα και προπονητή και του έχει προτείνει να πάει στο Ηράκλειο και να ξεκινήσουν μαζί να γράφουν τις νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία της ομάδας. Με ένα πλάνο που θα στηρίζεται σε υγιείς βάσεις και σε βάθος χρόνου θα έχει την επαναφορά του ΟΦΗ στους ισχυρούς του πρωταθλήματος ανεβαίνοντας τα σκαλιά αργά και σταθερά.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 Sport News

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video