ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με αστρονομικά ποσά αμοίβεται ο Ινφαντίνο στη ΦΙΦΑ

Απάντηση στην ερώτηση "Ποιος είναι ο μισθός του Τζιάνι Ινφαντίνο;", έδωσε το πρακτορείο Associated Press, υποστηρίζοντας ότι ο «ισχυρός άνδρας» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, εισέπραξε το 2018 2,45 εκατομμύρια δολάρια, ή διαφορετικά 2,17 εκατομμύρια ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση σε σύγκριση με το 2017.
Σύμφωνα με το AP, το 2018 ο Ινφαντίνο εισέπραξε μια επιταγή 1,9 εκατομμύρια δολάρια ως μισθό, στα οποία πρέπει να προστεθούν επιπλέον 550 χιλιάδες δολάρια υπό μορφή επιδομάτων. Ο πρόεδρος της FIFA είχε κερδίσει περίπου 1,6 εκατομμύρια δολάρια το 2017, χωρίς όμως να πάρει κανένα μπόνους. Σίγουρα διαφορετικοί αριθμοί από τα χρόνια της …βασιλείας του Σεπ Μπλάτερ. Το 2015, το τελευταίο έτος, ως πρόεδρος της FIFA, ο Ελβετός είχε μισθό περίπου τρία εκατομμύρια δολάρια, αλλά με μπόνους εκατομμυρίων: 11 εκατομμύρια μπόνους για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στη Νότια Αφρική και 12 εκατομμύρια δολάρια για το Παγκόσμιο 2014 στη Βραζιλία. Επιπλέον, εάν ολοκλήρωνε τον προεδρικό κύκλο του 2015/2019, ο Μπλάτερ, θα λάμβανε ως δώρο 12 εκατομμυρια δολάρια σύμφωνα με το συμβόλαιό του. Σχετικά με τους αριθμούς της FIFA, τα έσοδα έφθασαν τα 6,4 δισ. δολάρια, ενώ την τετραετία που έληξε το 2018 με το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία, υπήρξε κέρδος ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 Sport News

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video