ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται σοβαρά να κρατήσει τον Άλεφ;

Ο Άλεφ διανύει μία γεμάτη σεζόν με την ΑΕΚ, καθώς έχει ήδη λάβει μέρος σε 33 παιχνίδια της ομάδας του, έχοντας σκοράρει 2 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις και δημιουργώντας, η αλήθεια είναι, ανάμεικτες και αντιφατικές σκέψεις για τη χρησιμότητά του. Το μείζον θέμα με την περίπτωση του ωστόσο, αφορά στην οικονομική δαπάνη που πρέπει να γίνει ώστε να αποκτηθούν τα δικαιώματά του.
Για την αγορά του "δανεικού" από την πορτογαλική Μπράγκα Αλεφ, έχει συμφωνηθεί οψιόν αγοράς, ύψους 1,8 εκατ. ευρώ, με το σύλλογο στον οποίο ανήκει. Ωστόσο είναι απίθανο να δοθούν αυτά τα χρήματα για την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Θα ήταν εφικτή με το 1/3 του ποσού, ήτοι 600.000 ευρώ, προκειμένου να αγοραστούν τα δικαιώματά του. Αν η Μπράγκα αρνηθεί, τότε ο Αλεφ θα της επιστραφεί και θα αναζητηθεί ο αντικαταστάτης του. Από τη μία, βάσει προσόντων και ηλικίας (24 ετών), προκαλεί θετικές σκέψεις για το αν αξίζει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας. Από την άλλη, υπάρχει και η άποψη σύμφωνα με την οποία, η ΑΕΚ έχει ανάγκη από έναν πιο έτοιμο, πιο ποιοτικό και πιο έμπειρο παίκτη στη μεσαία γραμμή της. Δηλαδή από έναν ποδοσφαιριστή αληθινά ικανό να κάνει τη διαφορά ως box to box μέσος (ρόλο που είχε πέρυσι ο Παναγιώτης Κονέ) και όχι από κάποιον που "μεγαλώνει" μέσα από εκείνη, προσπαθώντας να πείσει ότι κάποια στιγμή θα γίνει αυτός που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες της.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 Sport News

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video