ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Ολυμπιακός είναι σε καλό...φεγγάρι

Χωρίς καμία αμφιβολία, το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και ετοιμότητα, αποδίδοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα να είναι ενδεικτικά. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταφέρει να κερδίσουν το σεβασμό και την αναγνώριση όλου του φίλαθλου κοινού, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να γουστάρει από τα όσα βλέπει.
Σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και σε θέμα νοοτροπίας. Διότι άπαντες οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς βγάζουν, εκτός των άλλων, πάθος και αποφασιστικότητα, με το μάτι να… γυαλίζει ανεξαρτήτως ματς και διοργάνωσης. Φυσικά, όπως είναι λογικό, και ο Πορτογάλος προπονητής έχει κάθε λόγο να χαμογελάει και να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, μιας και βλέπει την ομάδα του να αποδίδει όπως πρέπει και επιθυμεί και να βρίσκεται σε πολύ καλό… φεγγάρι. Τη στιγμή, μάλιστα, όπου τον Φεβρουάριο ακολουθούν ματς κομβικής σημασίας, σε όλες τις διοργανώσεις, με το πρόγραμμα να είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο. Σίγουρα οι Πειραιώτες δεν βρίσκονται στο 100% των δυνατοτήτων τους, καθώς μπορούν να δώσουν ακόμα περισσότερα. Ωστόσο, το γεγονός ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκονται στην καλύτερη φάση τους όσον αφορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, γεμίζει άπαντες με ελπίδα και ικανοποίηση.
Πηγή: redking.gr

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1 Sport News

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video